For any body

Ontspanningsmassage

Genieten van ultieme ontspanning? Met rustig drukken, strijken en kneden stimuleren we de genezende kracht in u. Een ontspanningsmassage betekent ontspanning voor zowel het lichaam als de geest. Meridiaanonderzoek met aansluitende massage is mogelijk.

Sportmassage

Om uw fysieke prestaties te verbeteren kunt u kiezen voor een sportmassage. Deze massage heeft een diepe werking op spieren en onderliggende weefsels. Door deze los te maken, helpen we u voorbereiden op fysieke prestaties en herstelt u sneller na inspanning en blessures.

Voetreflexmassage

Wist u dat uw hele lichaam geprikkeld kan worden via voetreflexzones? Door deze zones te stimuleren, verminderen of verdwijnen klachten zoals hoofdpijn, stress, spijsverteringsproblemen en RSI. Voetreflexmassage activeert uw zelfherstellend vermogen en voorkomt gezondheidsklachten.

Hotstone massage

Bij deze massage plaatsen we verwarmde basaltstenen op knooppunten van het lichaam. Het lymfevatenstelsel wordt hierdoor gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd. Daarnaast activeren we de bloedtoevoer naar de spierweefsels en de spijsvertering en neemt zenuwpijn af. Een hotstone massage werkt ontspannend, ontgiftend en stressverlichtend.

Bindweefselmassage

Met gebruik van verschillende massagetechnieken wordt de bindweefsellaag tussen spieren en huid beïnvloed. Deze dieptemassage heeft een regulerende werking op de organen en de circulatie in uw armen en benen. Deze techniek heeft een positief effect op een verslapte of slecht doorbloede huid, cellulitis en andere problemen.

Shiatsumassage: Kayotima®

Deze Japanse massagetechniek vermindert spanning en vermoeidheid door het uitoefenen van druk. Zowel op lichamelijk als geestelijk vlak zullen er reacties en veranderingen merkbaar zijn. De behandeling is gericht op botten, pezen, spieren, bloedvaten, lymfevaten, het zenuwstelsel en meridianen.

AQAMA®

Deze massage is uitermate effectief als pijnbestrijding bij reumaklachten en fibromyalgie. De behandeling vindt plaats terwijl u op uw rug op een warmwaterkussen ligt. Het resultaat is een diepe ontspanning van uw bind- en spierweefsel, gewrichtskapsels en het zenuwstelsel.

Reiki

Via de handen wordt bij reiki levenskracht (Chi) doorgegeven. Dit brengt ontspanning en bevordert balans en harmonie. U krijgt meer rust in uw hoofd en in uw hart.

Stoelmassage

Deze massage vindt plaats terwijl u op een speciale stoel zit. Voor het versterken van lichaamsgevoel, ontspanning, prestatieverbetering, stressverlaging, herstel van harmonie en evenwicht.

Stoelmassage op locatie bij uw bedrijf is mogelijk. Uw werknemers zijn meer ontspannen en gemotiveerd. Vraag naar de mogelijkheden en we maken een offerte op maat voor u.

Manuele lymfedrainage

Een manuele lymfedrainage bevordert de afvoer van de lymfe. Dit zorgt voor verbetering van de celstofwisseling, een versnelde afvoer van gifstoffen en opgehoopt vocht.

Meer weten? Neem contact op

Tarieven 2021

Massages

30 minuten: € 29,75 / 34,00 (per 1-10-21)
45 minuten: € 39,75 / 44,00 (per 1-10-21)
60 minuten: € 49,75 / 54,00 (per 1-10-21)

Massage strippenkaarten

5 x 30 minuten: € 136,- / 157,50 (per 1-10-21)

5 x 45 minuten: € 184,- / 205,00 (per 1-10-21)
5 x 60 minuten: € 231,- / 250,00 (per 1-10-21)

Hotstone massage
60 minuten: € 67,50 / 72,50 (per 1-10-21)                                                           Fit balsem € 15,95

Geef eens ontspanning cadeau met een cadeaubon van Bodysense Massagepraktijk.


Stoelmassage bij uw bedrijf is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden en wij maken een offerte op maat voor u.

VACATURE

Wegens toenemende vraag naar professionele massages, is er plek voor een goed opgeleide masseu(r)se (therapeut) in de praktijk. Heb je een afgeronde HBO opleiding tot masseu(r)se (therapeut) en heb je al enige ervaring, dan ben ik op zoek naar jou. Het zal gaan om een aantal dagdelen en vooral avonduren, maar dat gaan we in overleg invullen. Het belangrijkste is dat het jij goed met mensen kunt omgaan, dat je weet wat je vak inhoudt en dat je van plan bent bij Bodysense je klanten ook op de lange duur van dienst te zijn.

Voor vragen of sollicitatie mail naar: info@bodysense.nl

Toe aan ontspanning? Maak een afspraak voor een massage.

Bel: 06-22 59 10 83


Bodysense Massagepraktijk
Markenburg 147 
2135 DX Hoofddorp

Contactgegevens

 06-22 59 10 83

 info@bodysense.nl

T: 023 - 561 12 61

KVK-nummer 75492997

Privacyverklaring

Ontspanningsmassage │Sportmassage │Voetreflexmassage │Hotstone massage │Bindweefselmassage │AQAMA® │Shiatsu massage │Reiki │Stoelmassage │Manuele lymfedrainage | Bedrijfsstoelmassage op locatie