bindweefselmassage; aqama; shiatsumassage; kayotima shiatsu; shiatsu;
Sportmassage; Voetreflexmassage; voetreflexzonemassage;
massagetherapeut; hotstone massage; Ontspanningsmassage;
Massage; massagepraktijk; masseuse;
For any body

Kies de massage waar u behoefte aan heeft

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Genieten van ultieme ontspanning? Met rustig drukken, strijken en kneden, stimuleren we de genezende kracht in u. Een ontspanningsmassage betekent ontspanning voor zowel het lichaam als de geest. Meridiaanonderzoek met aansluitende massage mogelijk.

Sportmassage

Sportmassage

Om de fysieke prestatie te verbeteren kunt u kiezen voor een sportmassage. Deze massage heeft een diepe werking op spieren en onderliggende weefsels. Door deze los te maken, helpen we u voorbereiden op prestatie en herstelt u sneller na inspanning en van blessures.

Voetreflexmassage

Voetreflexmassage

Wist u dat uw hele lichaam geprikkeld kan worden via voetreflexzones? Door deze zones te stimuleren, verminderen of verdwijnen klachten zoals hoofdpijn, stress, spijsverteringsproblemen en RSI. Voetreflexmassage activeert uw zelfherstellend vermogen en voorkomt gezondheidsklachten.

Hotstone massage

Hotstone massage

Bij deze massage plaatsen we verwarmde basaltstenen op knooppunten van het lichaam. Het lymfevatenstelsel wordt hierdoor gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd. Daarnaast activeren we de bloedtoevoer naar de spierweefsels en de spijsvertering en neemt zenuwpijn af. Een hotstone massage werkt ontspannend, ontgiftend en stressverlichtend.

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Met gebruik van verschillende massagetechnieken wordt de bindweefsellaag tussen spieren en huid beïnvloed. Deze dieptemassage heeft een regulerende werking op de organen en de circulatie in uw armen en benen. Deze techniek heeft een positief effect op verslapte of slecht doorbloede huid, cellulitis en andere problemen.

AQAMA

AQAMA®

Deze massage is uitermate effectief als pijnbestrijding bij reumaklachten, fybromyalgie. De behandeling vindt plaats terwijl u op uw rug op een warmwaterkussen ligt. Het resultaat is een diepe ontspanning van uw bind- en spierweefsel, gewrichtskapsels en het zenuwstelsel.

Shiatsumassage: Kayotima

Shiatsumassage: Kayotima®

Deze Japanse massagetechniek vermindert spanning en vermoeidheid door het uitoefenen van druk. Zowel op lichamelijk als geestelijk vlak zullen er reacties en veranderingen merkbaar zijn. De behandeling is gericht op botten, pezen, spieren, bloedvaten, lymfevaten, zenuwstelsel en meridianen.

Reiki

Reiki

Via de handen wordt bij reiki levenskracht (Chi) doorgegeven. Dit brengt ontspanning en bevordert balans en harmonie. U krijgt meer rust in uw hoofd én in uw hart.

Stoelmassage, stoelmassage bij bedrijven op locatie, bedrijfsmassage, massage op locatie, stoelmassage op locatie, stoelmassage bij bedrijven

Stoelmassage

Deze massage vindt plaats terwijl u zit op een speciale stoel. Voor het versterken van lichaamsgevoel, ontspanning, prestatieverbetering, stressverlaging, herstel van harmonie en evenwicht. 

Stoelmassage op locatie bij uw bedrijf is mogelijk. Uw werknemers zijn meer ontspannen en gemotiveerd. Vraag naar de mogelijkheden en we maken een offerte op maat voor u.

Manuele lymfedrainage

Manuele lymfedrainage

Een manuele lymfedrainage bevordert de afvoer van de lymfe. Dit zorgt voor verbetering van de celstofwisseling en een versnelde afvoer van gifstoffen en opgehoopt vocht.

Tarieven 2018

Massages
30 minuten: € 26,50
45 minuten: € 36,50
60 minuten: € 46,50
90 minuten: € 66,50
Massage strippenkaarten
5 x 30 minuten: € 120,00
5 x 45 minuten: € 165,00
5 x 60 minuten: € 210,00
5 x 90 minuten: € 310,00
Hotstone massage
60 minuten: € 62,50
 

Geef eens ontspanning met een cadeaubon van Bodysense Massagepraktijk.
 

Stoelmassage bij uw bedrijf mogelijk, vraag naar de mogelijkheden en wij maken offerte op maat voor u.

Tarieven 2015

Massages
30 minuten: € 24
45 minuten: € 34
60 minuten: € 44
90 minuten: € 64 

Hotstone massage
60 minuten: € 60

Massage strippenkaarten
5 x 30 minuten: € 110
5 x 45 minuten: € 155
5 x 60 minuten: € 200
5 x 90 minuten: € 300

Geef eens ontspanning met een cadeaubon van Bodysense Massagepraktijk.

Even aandacht voor uzelf

Met een compleet aanbod massagevormen, is er voor ieder een massage die aansluit op de huidige situatie en wensen. Tijdens een korte intake bespreken we waar u op dit moment baat bij hebt en behoefte aan heeft. Bodysense werkt alleen op afspraak.

Bel 06 – 225 910 83 of stuur een bericht.